3 typer gulv til badeværelset

30 July 2021 Steffen Hansen

Der er mange muligheder, når du skal have nyt gulv. Der er dog nogle typer af gulv, der passer bedre ind i specifikke rum. For eksempel er trægulv et sjældent syn på et badeværelse, mens klinker ikke er noget du ofte ser i stuen. Vi har samlet 3 typer gulve, der passer perfekt ind i dit badeværelse. Læs med her, hvis du vil vide mere.

Klinkegulv

En meget almindelig type gulv til badeværelset, er klinkegulv. Klinkegulv er små firkantede fliser, der er sat op ved siden af hinanden. Hvidt eller gråt klinkegulv giver et mere klassisk udtryk til badeværelset. Klinkegulve kan også fås i alverdens farver, hvilket kan give et mere festligt og kreativt udtryk på badeværelset. Klinkerne kan også fås i mange forskellige former, lige fra firkanter til sekskanter og cirkler. 

Marmorgulv

En anden type gulv, der passer godt ind på badeværelser er marmorgulv. Marmorgulv er en lidt dyrere type gulv. Marmorgulv giver et mere luksuriøst udtryk på badeværelset. Marmorgulv kan minde meget om klinkegulv, dog lægges marmorgulv typisk i større dele end klinkegulvet. Du kan både få marmorgulve i lyse eller mørke farver alt efter, hvilket udtryk du ønsker dit badeværelse skal have. 

Laminatgulv

En tredje type gulv, der med sikkerhed vil passe rigtig godt ind på dit badeværelse er laminatgulv. Laminatgulv er smart, da det er let at printe ethvert motiv på det. Det typiske print på et laminatgulv til badeværelset vil være stenprint. Den grålige farver giver et klassisk og moderne udtryk til badeværelset. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken type gulv du skal vælge til dit badeværelse, så kan du prøve at undersøg, hvilke forhandlere, der holder til i dit område og høre dem om, hvad de kan tilbyde dig. Ved du ikke hvor du skal lede? Hvis du for eksempel bor i Gentofte, så kan du gå på internettet og søge på gulvfirma i Gentofte, og derefter kontakte firmaerne i dit område.