Bedre work flows med Office 365 kurser

//Bedre work flows med Office 365 kurser

Bedre work flows med Office 365 kurser

Bruger medarbejderne i din virksomhed – som det er tilfældet i stort set alle danske virksomheder – Microsoft Office pakken? Så har I med overvejende sandsynlighed rullet Microsoft Office 365 ud inden for de seneste år. Microsoft Office 365 imødekommer nemlig alle de krav, en moderne virksomhed har til en platform, som både indeholder email klient, diverse værktøjer og redskaber til fildeling, og en høj grad af support og sikkerhed.

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 er en tjeneste, som samler alle dine nyttige Microsoft Office applikationer i det, man populært kalder ”skyen” eller ”the cloud”. Dette betyder, at applikationerne ikke fra starten er installeret lokalt på computeren, men der imod er placeret online, hvorfra hver enkelt medarbejder via sin computer og et Microsoft Office 365 abonnement har adgang til de applikationer, vedkommende skal bruge.

Dette er smart i flere henseender. For det første behøver man ikke at installere en fuld Microsoft Office pakke, hvis man kun har brug for eksempelvis Microsoft PowerPoint og Microsoft Word. For den andet opdateres disse applikationer direkte gennem skyen, således at du altid er sikker på, at dine medarbejdere har de rette sikkerheds opdateringer. Og for det tredje er du, af samme grund, garanteret, at alle medarbejdere har samme version af de enkelte programmer, så der ikke opstår problemer i den henseende.

Med Microsoft Office platformen får du adgang til et væld af nyttige applikationer, so kan hentes direkte ned fra skyen, når du har brug for dem. Foruden de kendte applikationer Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, Microsoft Excel og Microsoft Outlook, kan du desuden via Microsoft One Drive dele dokumenter og samarbejde i disse uden at der går data tabt – og med et meget højt sikkerheds niveau.

Hvis du ønsker, at dine medarbejdere skal kunne drage fuld nytte af Microsoft Office 365, kan du overveje at lade dem gennemføre et af de mange kompetencegivende Microsoft Office 365 kurser hos 4D – læs mere på 4d.dk

By | 2019-09-08T21:29:45+00:00 September 8th, 2019|office 365 kurser|Comments Off on Bedre work flows med Office 365 kurser

About the Author: