Bestil firmajulegaver til medarbejderne online

//Bestil firmajulegaver til medarbejderne online

Bestil firmajulegaver til medarbejderne online

Som arbejdsgiver er en af dine vigtigste opgaver at få dine medarbejdere til at føle sig værdsat. Det betyder utroligt meget for den enkelte medarbejders daglige trivsel at vide, at vedkommende bliver set – og at der bliver sat stor pris på hans eller hendes arbejdsindsats og tilstedeværelse.

Dette kan godt være helt utroligt svært i disse tider hvor mange er hensat til en hjemmearbejdsplads og måske kun er i kontakt med dig og kollegerne gennem Teams, Zoom, Skype eller anden form for virtuelt møde software.

Hvis du ønsker at gøre denne vanskelige tid lettere og mere positiv for dine ansatte sørger du således for at tilkendegive din taknemmelighed. Og da du ikke kan møde medarbejderne personligt bliver du nødt til at tænke ud af boksen og finde en anden måde hvorpå du kan give udtryk herfor.

Virtuelle firmajulegaver – den smarte julegave i 2021

Blandt de mange stolte og hyggelige traditioner i mange danske virksomheder er den årlige juleafslutning. Her vil medarbejdere og chefer som oftest stimle sammen i fælles forum og udveksle ønsker om et glædelig jul og et godt nytår samt modtage firmajulegaver fra virksomheden. Men dette kan i sagens natur ikke lade sig gøre i disse tider. Og så er det om at finde på et godt alternativ.

Du kan selvfølgelig vælge at lade den sædvanlige julekurv sende ud til hver enkelt medarbejder med fragtmand. Dette er dog så langt fra nogen optimal løsning. Det er dyrt og besværligt – og det er slet ikke sikkert at dine medarbejdere kan få samme glæde af kurven som de foregående år. Familierne samles slet ikke på samme måde til flere hyggelige begivenheder. Og så kan det godt være svært at få gjort kål på mange kilo nødder, slik og drikkevarer.

I stedet kan du selv bygge en spændende julegave shop bestående af brugbare og lækre produkter fra Julefabrikken ApS – læs mere på julefabrikken.dk

By | 2021-01-21T10:49:45+00:00 January 21st, 2021|Firmajulegaver|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment