Dagbøger er den perfekte måde at få styr på sine tanker og følelser

08 August 2021 Kamilla Sonne

Er du en af dem, der skriver dagbog? Så er du langt fra den eneste.

Mange skriver nemlig deres tanker og følelser ned i en eller anden form. Der er især sket en stigning i de seneste år, efter der er kommet øget fokus på stress, velvære og mindfulness.

Vi lever nemlig en utroligt hektisk hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til sig selv. At skrive ned i dagbøger kan være et fint dagligt ritual, hvor man samtidig får en pause fra den omgivende verden.

Mange føler, at de får utroligt meget ud af at skrive i dagbøger. Ikke mindst fordi man helt selv kan vælge, hvordan man vil gøre det – om man vil skrive sine tanker og følelser ned, hvad man har lavet, nye ideer eller noget helt andet.

Kom i gang med dagbøger

Måske har du skrevet i dagbog i mange år – måske har du aldrig gjort det. Det er garanteret ikke noget for alle, men det er værd at prøve.

Mange oplever nemlig, at det giver en øget ro og nyt perspektiv i deres hverdag, også selvom de ikke ser sig selv som de store forfattere.

Det kan nemlig være en ret meditativ oplevelse at få nogle af de ting ud, som man ellers går og tænker over og kæmper med.

Derfor kan du altid prøve at skrive ned i en dagbog i et stykke tid og se, om det gør en forskel for dig.

Den rigtige bog er vigtig

Det er vigtigt, når man vil skrive dagbog, at man får fat i de rigtige dagbøger. Det skal helst være en, som ligger godt på bordet og er nem at skrive i, samtidig med at den helst ikke skal være for stor, hvis man skal have den med sig.

Klik her for at se et stort udvalg af dagbøger.