Det er god hygiejne med betræk til puslepuder

//Det er god hygiejne med betræk til puslepuder

Det er god hygiejne med betræk til puslepuder

Hvis du ikke er helt babyvant – hvilket vi gætter på, du dog er, siden du er endt på denne artikel – så kan det være på sin plads lige at forklare, hvad en puslepude er.

Det er egentlig et sødt navn, men det er egentlig lidt for at dække over noget beskidt arbejde, som man laver med barnet på sådan en pude.

Der er nemlig ikke så meget tale om leg og pusleri på denne pude: faktisk ser man helst, at barnet ligger helt stille, mens man gør det, som det lille barn, ergo babyen, endnu ikke magter at gøre selv.

Jep, du har måske gættet dig til nu, at der er tale om at skifte bleen på babyen. Det er sjældent noget kønt arbejde, og det er det især ikke, hvis der er tale om “stort” arbejde i bleen, men det skal jo klares.

Det er vigtigt at udskifte betræk til puslepuden

Hvis du ikke har babyer, så er du måske stødt på dem på offentlige toiletter, hvor man nogle gange opleve, at der hos herrer og damer er opstillet et bord med en puslepude, hvor man kan udføre dette arbejde.

Men det er jo ikke til at sige, hvor mange babyer der har fået skiftet deres bleer på dette sted.

Dog kan man jo ikke bede babyen om at indstille foretagende, for når man skal, så skal man, derfor er der ikke andet at gøre.

Er man så smart, så har man et betræk til sådan en situationer med offentlige puslepuder parat, så man har et helt rent betræk at skifte babyen på.

Det er god hygiejne.

Men det er ikke kun ude, at man bør skifte dette betræk, for det er jo lidt at sammenligne med, at det er smart at skifte tøj, sengetøj med videre regelmæssigt, så derfor bør man også gøre det derhjemme med ens egen puslepude til barnet.

By | 2020-09-28T09:38:49+00:00 September 28th, 2020|Puslepuder, betræk til puslepuder|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment