Eksklusive træterrasser i Nordsjælland og Odsherred

//Eksklusive træterrasser i Nordsjælland og Odsherred

Eksklusive træterrasser i Nordsjælland og Odsherred

Tilhører du og din familie den store gruppe af danskere, som planlægger med at tilbringe sommerferien under hjemlige himmelstrøg – og er du så heldig at være i besiddelse af et hus med tilhørende have? Så ligger løsningen lige for.

Der er rigtig mange muligheder for at gøre haven sjovere, hyggeligere og mere indbydende for store og små. En have af betragtelig størrelse vil sagtens kunne rumme udendørs lege redskaber så børnene kan aktiveres dagen lang. Og til glæde for de voksne kan du vælge at opføre en flot træ terrasse, som kan dække behovet for udendørs liv hvad angår såvel hygge og solbadning som indtagelse af måltider.

Kan jeg bygge min egen træterrasse?

Mange hus ejere vælger selv at anlægge et interimistisk trædæk som kan gøre det ud for en terrasse i haven. Dette kan også godt lade sig gøre på en helt standard parcelhus plæne som er ganske jævn og plan.

Men vil du lidt mere end det er det smart at overlade opgaven til en professionel håndværker. På den måde er du garanteret et resultat som ikke blot er smukt med også sikkert og solidt.

I mange tilfælde skal der bygges en grundlæggende konstruktion som kan holde trædækket stabilt på trods af blød jordbund eller et ujævnt underlag. Og denne opgave varetages allerbedst af en dygtig tømrer med speciale inden for design og opførelse af træ terrasser.

Find din lokale tømrer i Odsherred eller Nordsjælland

En sådan tømrer finder du i Andreas la Cour som ejer og driver tømrer firmaet Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS beskæftiger sig eksklusivt med fremstilling af skræddersyede træ terrasser som holder en utroligt høj standard hvad angår såvel den håndværksmæssige udførelse som de anvendte materialer. Du kan læse mere, og se eksempler på udført arbejde fra Andreas la Cours hånd, på kun-terrasser.dk.

By | 2021-01-13T14:02:16+00:00 January 13th, 2021|Træterrasser|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment