En maler og eget udstyr kontra dit eget

//En maler og eget udstyr kontra dit eget

En maler og eget udstyr kontra dit eget

Det er sådan set sødt tænkt af dig, hvis du på forhånd køber maling, pensler, stiger, afdækningstape og andet til maleren, som du har bestilt til at udføre arbejdet for dig.

Du tænker, du gerne vil gøre den maler en tjeneste, så arbejdet glider lettere, men her skal du have in mente, at det, som du betaler for ved at hyre en maler, ikke kun er arbejdet i sig selv med at male, men også den tid og det udstyr, som der skal købes ind og bruges.

Det bliver udregnet i prisen, når du får den at vide, medmindre der er aftalt et nogenlunde beløb, som det kan komme til at koste, da maleren hellere vil udføre sit arbejde godt nok end at stoppe, når der ikke er betalt for mere, så man er efterladt med et ringe resultat.

Det er klart, at hvis man har en meget bestemt farve, man gerne vil have, at maleren bruger, så kan man retningsanvise til, at den skal købes med et specifikt nummer, så man er helt sikker på, at det er den rette type og farve maling, der bliver brugt.

Men angående stiger, pensler og lignende, så har hver sin maler sit foretrukne værktøj, som de ønsker at bruge, og det stemmer måske ikke lige overens med det, som du har liggende, hvor pænt tænkt det end var af dig.

Skulle noget udstyr blive brugt eller være for slidt, så anskaffer maleren selv dette.

Det er da klart, at hvis du selv lige har en stige stillet parat, hvis der skal males udenfor, som passer perfekt til dit hus, så er den nok at foretrække, fremfor maleren skal hen og trække sin egen stige frem og bøvle med den.

Generelt skal du dog huske på, at når du betale for en malers arbejde, så gælder det også udstyr og slitage af dette.

By | 2019-06-27T19:06:48+00:00 June 27th, 2019|Maler|Comments Off on En maler og eget udstyr kontra dit eget

About the Author: