Entreprenør – Vælg den rigtige

//Entreprenør – Vælg den rigtige

Entreprenør – Vælg den rigtige

Slår man ordet “entreprenør” op i ordbogen, vil man kunne læse, at det er en innovativ og kreativ person; en iværksætter. Oprindeligt er det dog betegnelsen for en eventyrer, købmand eller bygmester – og det er den bygmesteren, vi primært tænker på, når vi giver en vejledning til, hvordan du vælger den rigtige.

Skal du bruge en entreprenør til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt, er det vigtigt, at du vælger den rette. Vi har talt med en entreprenør i Viborg for at få et par gode råd – og dem deler vi naturligvis med dig lige her.

Indhent flere tilbud

Det første råd går på, at du skal indhente flere tilbud, inden du vælger en entreprenør. Priserne svinger meget fra entreprenør til entreprenør, og det er vigtigt, at du har forskellige tilbud at sammenligne med. Husk i den forbindelse, at tilbuddene skal dække præcis det samme stykke arbejde – alternativt er der ikke et ordentligt sammenligningsgrundlag.

Tjek referencer

Kender du nogle, der har brugt en entreprenør, er det altid en god idé at indhente erfaringer derfra. Alternativt kan du med fordel undersøge, hvad tidligere kunder siger om virksomheden i anmeldelser – der findes flere forskellige steder på nettet, du kan kigge. I den forbindelse er det vigtigt at huske, at der altid vil være utilfredse kunder, men hvis størstedelen er godt tilfredse, er det et udemærket pejlemærke.

Lyt til din mavefornemmelse

Sidst men ikke mindst skal du altid lytte til din mavefornemmelse, når du vælger entreprenør. Det er sandsynligvis et stort projekt, du overlader til personens hænder og og hoved, og derfor er det vigtigt, at du har tillid til vedkommende. Hold gerne et eller flere møder – afhængig af projektets størrelse – og mærk efter, om det føles rigtigt. Sørg desuden for at lave en aftale om løbende opfølgning, så du sikrer dig, at du kan følge med i projektet undervejs.

By | 2020-04-16T22:54:25+00:00 April 16th, 2020|entreprenør|Comments Off on Entreprenør – Vælg den rigtige

About the Author: