Er du for gammel til at eje caps?

//Er du for gammel til at eje caps?

Er du for gammel til at eje caps?

Man skal faktisk ikke så mange år tilbage, før alle mænd skulle have hatte på.

Men der var meget forskel på, om man havde en høj hat på, eller om man bar en sixpence.

For det udviste, at man ikke skulle arbejde så hårdt, når man både havde råd og mulighed for at have en høj hat på, da sådan en var dyr, og den var ikke praktisk at bruge til specielt manuelt arbejde.

Men siden det var kutyme, at alle herrer skulle have hat på, så udviklede man den sixpence, der var praktisk til hårdt arbejde, som nu er gået hen og blevet et modefænomen for mange mennesker at bruge.

Man kan presse citronen og sige, at kasketter, caps, er videreudviklingen af denne sixpence, hvor sådan en kasket skygger bedre og hurtigere sætter sig på ens hoved, da man også kan regulere, hvordan den skal sidde.

Den er billig i produktion, og man kan få dem i mange former – såsom med flade skygge – som et kendt mærke eller et billigt produkt.

Kasketter er for alle til alle tider

Kasketter bliver båret af alle nu, om man er pige eller dreng, eller om man er ung – og netop – gammel.

Det kan måske se lidt underligt ud i starten, hvis man aldrig har gået med kasket før, men hvis det nu altid har været en del af ens mundering, så er det bare med at fortsætte den stil.

Den kasket kan skjule en vigende hårgrænse, hentehår eller pletter fra alderdommen, eller så holder den også lidt på varmen samt skygger for solen.

Selv hvis man ikke er vant til at have kasket på, så er det skam velset, at alle folk ifører sig den slags, om man er ung eller gammel.

Dog er det klart, at det måske ikke lige er alle, som det klæder lige godt, og det kan virke som et desperat forsøg på at være ung, men det handler måske mere om at finde den kasket, der passer til en.

By | 2021-02-11T08:36:58+00:00 February 11th, 2021|caps|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment