Få en effektiv og fleksibel parkeringsløsning

10 July 2021 Astrid Pedersen

De fleste indehavere af private parkeringspladser kender til problemet med uvedkommende parkering. Er du en af disse kan du læse med i det følgende og få inspiration til løsning af dette problem.

Få hjælp til at skabe en god parkeringsløsning hos UnoPark

Går du og sukker efter en parkeringsløsning som én gang for alle kan gøre det af med uvedkommende parkering på dine private parkeringspladser kan du med fordel kontakte UnoPark.

UnoPark er et af de mest vellidte og populære parkeringsfirmaer i Danmark. Hos UnoPark vil du blive mødt med åbenhed og servilitet.

Du vil hos UnoPark få tildelt en personlig parkeringskonsulent som har til opgave at hjælpe dig til den mest velegnede parkeringsløsning. Din parkeringskonsulent vil altid tage udgangspunkt i netop dine parkeringspladsers disposition og beskaffenhed.

Der er ingen one size fits all løsninger hos UnoPark som sætter en stor ære i at levere tilpassede parkeringsløsning på et fleksibelt aftale grundlag. Det betyder at du nemt og hurtigt vil kunne ændre din parkeringsløsning hen ad vejen, skulle der opstå nye behov. Og det er selvfølgelig dig der sætter reglerne for dine private parkeringspladser – UnoPark gør dernæst sit bedste for at efterleve dem.

Administrer din parkeringsløsning med en smart app

Som kunde hos UnoPark har du selvfølgelig fuld adgang til den digitale version af din parkeringsløsning. Denne ligger i et online modul som du kan tilgå via din pc eller gennem en app som kan installeres på din tablet eller smartphone. På den måde kan du eksempelvis udstede eller annullere parkeringstilladelser uanset hvor du befinder dig og hvad tid på døgnet det er.

Når du vælger at lade UnoPark forestå parkeringsservice på dine parkeringspladser sørger UnoPark for alt der praktiske, her under skiltning, opsætning af automater til udstedelse af parkeringstilladelser, og inddrivelse af parkeringsbøder.

Du kan læse mere om UnoPark på UnoPark.dk