Få mere opmærksom på inforskærme

//Få mere opmærksom på inforskærme

Få mere opmærksom på inforskærme

Der findes forskellige metoder til, hvordan man kan sørge for, at man får lavet opmærksomhed på de infoskærme, man har fået sat op et givent sted.

Vi vil ikke bruge et konkret eksempel her, så vi vil holde det overordnet til, hvordan du kan sørge for, at folk får husket at kigget på dine infoskærme med et par tricks.

Man skulle ellers tro, det ville være nok, at man køber nogle fede og seje infoskærme hos http://asginfosystemer.dk/ , men desværre er produktet ikke altid nok i sig selv, hvis folket ikke er klar over, at de skal rette deres snudeskaft i den retning og notere sig, hvad der bliver meddelt.

Man kan skrive en hel artikel om, hvordan man sørger for, at informationen på skærmen blive kommunikeret korrekt og på en gode måde, men de her forslag er mere overordnede, som det er påpeget.

Som det første bør man have store skærme at gøre godt med, specielt hvis man har mange mennesker, der skal kunne se dem, og det gælder også de nærsynede nede bagved.

Dernæst kan man sætte undertekster på ens information, hvis det nu er en video med talene mennesker en speak, for det kan være svært at høre, hvad der bliver sagt, hvis man befinder sig nede bagved, og folk foran en snakker.

Man kan også sætte en tengsprogsfortolker til at stå i billeder eller ved siden af til at forklare folk, hvad der bliver meddelt, hvis nu det er live, så man ikke kan nå at lave undertekster til informationen.

En nedtælling er også et godt virkemiddel, så folk bliver opmærksomme på, at nu sker der snart noget, og så kommunikerer de budskabet hurtigt videre til andre relevante via deres elektronik.

Meddel også via andre instanser, når der skal til at være informationer på skærmene, hvis man kan gøre dette, så man ved, at folk vil være parate til at følge med til tiden.

By | 2020-04-05T23:06:27+00:00 April 5th, 2020|infoskærme|Comments Off on Få mere opmærksom på inforskærme

About the Author: