Flos Miss K – klassisk elegance og moderne teknologi i smukt parløb

//Flos Miss K – klassisk elegance og moderne teknologi i smukt parløb

Flos Miss K – klassisk elegance og moderne teknologi i smukt parløb

Søger du designer lamper, som på én gang er tidløse, elegante og vovede? Så kan du roligt tage et kig på det italienske brand Flos og deres store sortiment af lækre lamper i alle afskygninger.

I Flos’ katalog kan du finde de helt klassiske og enkle lamper, som kan passe ind i et hvert decor, som de mere udfordrende og innovative designer lamper. Flos fremstiller såvel gulvlamper som loftlamper, pendler, væglamper og bordlamper, herunder den berømte Flos Miss K bordlampe.

Flos Miss K – unikt design og stor personlighed

Bag designet af den enkle og raffinerede Flos Miss K bordlampe finder vi den ikoniske og – til tider – kontroversielle designer Phillipe Starck. En formgiver, som er især kendt for sine vovede designs, og som op igennem de seneste årtier har skabt mange klassikere. Flos Miss K er ingen undtagelse.

Den lækre lille designer bordlampe, som godt kunne vække associationer til en selvstændig og viljestærk ung dame, er udformet i en fuldt gennemsigtig plastik variant pådampet et tyndt lag aluminium. Dette skaber en helt særlig effekt. Lampens skærm er svagt uigennemsigtig og røgfarvet i en opad gående gradient, samtidig med at det afgivne skær bliver blidt og elegant.

Når lampen er slukket, fremstår skærmens ydre diffuser gennemsigtig – og når der er lys i lampen, bliver denne gradient tydelig, og vækker mindelser om et gammeldags røntgen fotografi oplyst bagfra. Man skal næsten se det før man tror det – den utroligt smukke lampe er konstrueret til at bibringe dine stuer en hyggelig og hjemlig – og på samme tid raffineret – stemning.

Siden Flos Miss K i 2004 vandt den eftertragtede Red Dot Award, har lampen været en klassiker på markedet for designer lamper. Du kan læse meget mere om såvel Flos Miss K lampen og designeren bag vidunderet på floslamper.dk

By | 2019-05-27T22:46:16+00:00 May 27th, 2019|flos miss k|Comments Off on Flos Miss K – klassisk elegance og moderne teknologi i smukt parløb

About the Author: