Fyr den af i Sunny Beach

//Fyr den af i Sunny Beach

Fyr den af i Sunny Beach

Er du ung og ønsker du at tilbringe din sommer med fest, farver og masser af socialt samvær? Så er en tur til Sunny Beach i Bulgarien med sikkerhed lige noget for dig.

Når du vælger Sunny Beach som dit mål for din sommerferie er du garanteret en morsom og festlig oplevelse blandt ligesindende. Sunny Beach byder på en perfekt blanding af natteliv og strandliv hvilket er en oplagt cocktail for dig som ønsker den ultimative afslapning i kombination med fest og ballade.

I sommer perioden er temperaturen og klimaet på de bulgarske strande noget nær perfekt til udendørs aktiviteter såvel om dagen som i de helt sene nattetimer.

Hvem er DUF-Rejser?

DUF-Rejser, også kendt under navnet Dansk Ungdoms Ferie, er Danmarks største arrangør af ungdoms ferierejser. Gennem mere end femten år har DUF-Rejser arrangeret sjove og spændende rejser for ungdommen og er igennem denne periode gennemgået en stor og banebrydende udvikling.

DUF-Rejser er den dag i dag at finde under rejse koncernen ML Travel Group. DUF-Rejser har som erklæret mission at udgøre den absolutte spydspids inden for ungdoms rejser. Derfor sørger DUF-Rejser for til stadighed at evaluere bureauets produkter samt den kundeservice bureauet tilbyder sit forholdsvis unge publikum.

Hos DUF-Rejser lægges der stor vægt på tryghed og sikkerhed i forbindelse med rejser, således at de unge mennesker kan føle at de er i sikre hænder fra udrejse til destination. Kerne værdierne hos DUF-Rejser er sikkerhed, sammenhold og højt humør, hvilket medvirker til bureauets store popularitet blandt de unge. DUF-Rejser har suveræne anmeldelser på Trustpilot og en flot score på 9,3. Dette fortæller en del om publikums tilfredshed med DUF-Rejsers produkter og ydelser.

Når du rejser til Sunny Beach i Bulgarien med DUF-rejser er du altid dækket ind under rejsegaranti i henhold til loven om pakkerejser. DUF-Rejser er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Læs mere på duf-rejser.dk

By | 2020-07-19T12:44:39+00:00 July 19th, 2020|Sunny Beach|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment