Gå altid efter en original iPhone X-skærm

04 July 2021 Anders Lundtang Hansen

Du skal have dig en iPhone X skærm, for din nuværende er ved at gå i stykker, så den skal udskiftes.

Eller også vil du bare gerne have et beskyttende panserglas til at sætte udenpå sin iPhone X, da du netop tidligere har oplevet, at din skærm er gået i stykker, fordi du var uheldig med telefonen, og den situationen vil du gerne undgå igen.

Måske vil du faktisk bare gerne have en reserveskærm af den slags derhjemme, til hvis den første skulle gå i stykker, så du kan udskifte den selv, eller du direkte kan gå til en reparatør med reserveskærmen og bede om at få den fikset.

Du kan også være sådan en type, der gerne vil udskifte din skærm til din iPhone X alt efter, om du skal til fest, vise dig frem eller bare til middag, så din telefon ikke er statisk, men i konstant forandring.

Uanset hvad skal du dog altid vælge en original iPhone X skærm.

Det er desværre let at blive narret til at købe en falsk iPhone X skærm

iPhone er jo et stort brand, og det er der desværre falsknere, der har udset sig til at udnytte, så de skaber kopiprodukter, de vil forsøge at sælge til dig.

Og den slags foregår ikke nødvendigvis i en skummel gyde, da man også kan finde den slags på loppemarkeder i udlandet eller endda på nettet!

Det er let at lade sig anspore til at tro, at man har gjort et godt kup på en iPhone X skærm, når man falder over den på en hjemmeside, man ikke har besøgt før.

Chancen er der desværre bare for, at der er tale om et ulovligt kopiprodukt, som du kan få problemer med at få sendt hjem – specielt hvis det kommer fra udlandet af.

Gå derfor altid efter originale iPhone X skærme.