Gode råd til dig der skal planlægge en begravelse

09 March 2022 Steffen Petersen

advertorial

Begravelser kan være svære at planlægge, især hvis man aldrig har gjort det før. Man er i forvejen ked af det, og måske ønsker man bare mest af alt at sørge for sig selv.

Hvis du mangler hjælp eller råd til, hvordan du bedst kommer igennem planlægningen af en kær persons begravelse, så kan du læse med i dette indlæg. Her har vi skrevet tre gode råd, som du kan tage til dig, når du skal i gang med at planlægge. 

 

bedemand Tårs

 

Kontakt kirken

Du skal kontakte kirken, som du planlægger at holde begravelse i, så hurtigt som muligt for at begynde at træffe foranstaltninger. De vil sandsynligvis have en masse råd og ressourcer til at hjælpe dig gennem processen. Det kan være, de kan tilbyde at koordinere med blomsterforretningen eller henvise dig til en dygtig og kompetent bedemand. Hvis du ikke har stået i denne situation før, så er det en god ide, at du tager imod alt den hjælp, som du kan få.

 

Vælg et bedemandsfirma

Du skal også vælge et bedemandsfirma. Det kan være en vanskelig opgave, men det er vigtigt at lave research. Bedemandsforretninger tilbyder ofte pakkeløsninger, der omfatter kiste, transport af liget og andre tjenester. Det er vigtigt at finde ud af, hvad der er inkluderet i hver pakke, og hvor meget du kan forvente at betale. Selvom det er noget, man måske ikke vil forholde sig til lige nu, så er det nødvendigt for dig. En bedemand vil også hjælpe dig med en lang række ting, som kan blive fordelagtigt for dig.

Læs mere om et bedemandsfirma via linket her: https://www.baggesen.dk/bedemand-taars/ 

 

Kontakt en blomsterhandler

Endelig skal du kontakte en blomsterhandler. Dette kan gøres gennem bedemandsfirmaet eller på egen hånd. Du kan vælge blomster, der repræsenterer din elskede eller har en bestemt betydning. Hvis du ikke er sikker på, hvad du skal gøre, kan blomsterhandleren hjælpe dig. De kan også tilbyde dig at levere blomsterne direkte til kirken, så du ikke skal forbi dem først, når begravelsen finder sted.