Hvad der dog ikke findes af hegnsopgaver!

//Hvad der dog ikke findes af hegnsopgaver!

Hvad der dog ikke findes af hegnsopgaver!

Der findes efterhånden så mange former for hegnsopgaver i Danmark og udlandet, at man efterhånden kan tale om, at det eneste tidspunkt, man ikke taler om hegnsopgaver i den gængse forstand, det er, når man er nødt til at dele det op mellem elementer – og slang.

Man kan nemlig have at gøre med hegn ude i naturen til indhegning, afskærmning og afgrænsning, så man ved, hvor et marskel går til, eller man vil indhegne nogle dyr eller vise folk, hvor man ikke må betræde.

Nogle gange skal man så have foretaget noget forudgående arbejde først, da man har at gøre med naturlige elementer, der nogle gange har fået lov til at passe sig selv lidt for længe måske.

Skal man have sat noget hegn af træ op i for eksempel et område i Jylland, så kan det blive nødvendigt med at lave træfældning i Skjern først, før man kan komme til at sætte disse hegn op, der så vil passe ind i området med sit naturlige snit.

Men hegnsopgaver kan jo også have at gøre med, at man vil have et hegn af stål eller metal rundt om en bolig, så folk ikke kan kigge ind, eller man gerne vil vise, hvor ens areal af en bolig og have går til.

Der er jo så også de opgaver, hvor man virkelig bruger hegn til at sørge for, at folk ikke kan komme ind eller ud.

Her er der måske høje hegn, sensorer i dem, overvågning, belysning og vagtpatruljer, så man ikke risikerer, at folk slipper ind eller ud.

Og så er der den sidste type hegnopgave, som vi vil tale om i denne artikel, hvor vi mere har at gøre med den overførte betydning.

Man taler nemlig om, at når man viser djævlehornene til en koncert, så kalder man det også for hegn, og man betegner musikken for “fee hegn” i specielt Jylland.

Dette har ikke med den gængse type af hegn at gøre.

By | 2020-04-03T23:52:31+00:00 April 3rd, 2020|hegnsopgaver|Comments Off on Hvad der dog ikke findes af hegnsopgaver!

About the Author: