Optimal indretning med højseng

16 March 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Står du for at skulle indrette dit barns værelse, og er der begrænset med plads? Så bør du overveje at anskaffe en højseng.

Hvad er en højseng?

En højseng er en slags køjeseng, dog uden den nederste køje. Men kan sige at en højseng er en form for hems som kan bruges til soning i stedet for opbevaring, og hvor der så til gengæld er plads underneden til forskellige formål.

Hvorfor skal jeg købe en højseng?

Der er mange gode grunde til at vælge en højseng frem for en konventionel seng når børneværelset skal indrettes optimalt.

Først og fremmest vil dit barn blive henrykt over den lidt ukonventionelle seng, hvor man i bogstaveligste forstand skal krybe til køjs om aftenen. Det er trygt og sikkert at være oppe i højden, man har masser af privatliv, og der er frit udsyn over hele værelset fra den øverste køje.

image

Spar plads på børneværelset med en højseng

Dertil kommer at en højseng faktisk er temmelig praktisk når det handler om at økonomisere med pladsen. Du sparer rigtig meget gulvplads ved at vælge en højseng.

Du kan nemlig bruge pladsen inden under køjen i højsengen til forskellige formål, for eksempel legehule, opbevaring af legetøj, garderobeskab eller en lille kontorplads med skrivebord og stol hvor barnet kan tegne eller lave lektier.

Kan jeg selv bygge en højseng?

Uanset hvor dygtig en gør det selv mand du er bør du ikke kaste dig ud i konstruktion af højseng på egen hånd. Der står simpelt hen for meget på spil når det gælder sikkerheden.

I stedet kan du med stor fordel besøge Little Hugs, som er en dansk forhandler af børnemøbler i top kvalitet. Her vil du med sikkerhed kunne finde en højseng som lever op til alle gældende standarder. Se hele det store udvalg på littlehugs.dk.