Sig farvel til alkohol misbruget med en professionel alkoholbehandling

//Sig farvel til alkohol misbruget med en professionel alkoholbehandling

Sig farvel til alkohol misbruget med en professionel alkoholbehandling

Alkoholisme er et afhængighedsbetinget misbrug, som er meget vanskeligt at slippe af med. ud over det, at et misbrug i sig selv er svært at sige farvel til, idet det ofte går hen og bliver en indgroet del af tilværelsen, er alkohol til stede i vores vestlige kultur på en helt anden måde end eksempelvis hårde stoffer som kokain, ecstacy eller heroin.

Alkohol er ganske comme il faut til såvel familie komsammener som hyggelige sammenkomster med vennerne og firma fester. Det er normen, at man får et glas eller to (eller flere) ved en hvilken som helst festlig eller social lejlighed, og i visse kredse kan man nærmest blive udstødt, hvis man afslår fyraftensbajeren eller en tur på bodegaen fredag eftermiddag. Og så er det utroligt nemt at blive hængende i et alkohol relateret misbrug, og på sigt udvikle alvorlig alkoholisme.

Kom ud af dit alkoholmisbrug med en effektiv alkohol behandling

Behandling af alkoholmisbrug kan antage mange former. En af de mest kendte er antabus, som anvendes som en slags skræmme taktik for at få den misbrugsramte til at holde sig fra de våde varer. Antabus er et kemisk stof, som går i forbindelse med alkohol, når denne indtages, og gør alkoholikeren meget syg. Desværre vil de fleste alkohol misbrugere være mere skræmt ved tanken om at skulle undvære alkoholen, end ved udsigten til at blive syg og kaste op, og drikker derfor alligevel – med voldsomt belastende sygdom til følge. Antabus er således ikke en holdbar alkohol behandling. Der skal mere dybtgående metoder i brug, hvis problemets årsag samtidig skal addresseres.

Hos Behandlingscenter Stien kan du som alkoholiker modtage effektiv alkoholbehandling, og dermed for stedse lægge afhængighed og misbrug på hylden i fremtiden. Behandlingscenter Stien har en meget høj succesrate og en fremragende prognose for misbrugere, som ønsker at skabe en ny tilværelse uden alkohol eller stoffer.

By | 2019-02-13T00:25:15+00:00 February 13th, 2019|alkoholbehandling|Comments Off on Sig farvel til alkohol misbruget med en professionel alkoholbehandling

About the Author: