Tag med svømmeklubben på svømning træningslejr

24 August 2018 Astrid Pedersen
Tag med svømmeklubben på svømning træningslejr

Hvis du dyrker svømning, og er seriøs omkring din træning, har du sikkert en drøm om at få lov at hellige dig svømningen – om ikke andet, så blot en uges tid. Det at få lov at fokusere 100% på sin sportstræning, er et privilegium, som ellers kun er forbeholdt de professionelle atleter. Hvis man ikke er elite sportsudøver, har man så mange andre ting i hverdagen at forholde sig til. For eksempel fuldtidsjob, familie og børn, indkøb, madlavning, tøjvask, rengøring – der kan allerhøjst blive plads til et par timers svømning om ugen, hvis et almindeligt liv også skal passes.

Svømning træningslejr – for dig, der gerne vil fokusere på træningen

Det er faktisk muligt at få lov at prøve sportsstjernernes liv i en uges tid – også for dig og dit hold, selv om I ikke svømmer på professionelt plan. YAK Sport tilbyder træningslejr for svømmere, som gerne vil rive en uge ud af kalenderen for at træne koncentreret og under kyndig vejledning. På svømning træningslejr er der sørget for alt. Holdet bliver indlogeret på et hotel i luksus klassen, og samtlige måltider indgår i prisen. Maden holder danske standarder, lige fra den overdådige morgenmads buffet over den lette frokost til aftensmaden, og der er sunde og vegetariske alternativer til alle serveringer.

Der er tilmed sørget for transport mellem hotel og svømmestadion, som holder en meget høj standard og kan præsentere såvel indendørs som udendørs svømmebassiner med olympiske mål. Du og dine hold kammerater skal ikke tænke på andet end at få det bedste ud af opholdet – og dette kan I opnå ved to gange daglig træning ved professionelle svømme trænere.

Book din svømning træningslejr hos YAK Sport

Hvis dette lyder forjættende, kan du kontakte YAK Sport via https://yaksport.dk/traeningslejr/svoemning/. Her kan du finde oplysninger om diverse træningslejre, og booke netop det ophold, som passer til dig og din klub.