Trænger gulvet til et nyt look?

//Trænger gulvet til et nyt look?

Trænger gulvet til et nyt look?

Er dit trægulv blevet kedeligt at se på? Har den mange ridser og skrammer? Det er ikke altid, at du behøver at lægge helt nyt gulv. Ofte kan gulvet få helt nyt liv med en effektiv og professionelt udført gulvafslibning. 

Hvad er en gulvafslibning?

En gulvafslibning er ikke det samme som afhøvling af gulvet. Slibningen fjerner et mindre lag, end afhøvlingen gør. Det drejer sig ca. om 1 mm ved gulvafslibning. Slibning er derfor ideelt, når gulvet blot skal shines lidt op. Og ikke har nogle store eller dybe ridser. Gulvafslibningen efterlader gulvet med nyt liv og nærmest som helt nyt igen. 

Du kan selv foretage en gulvafslibning med det rette udstyr. Dog kan det let og hurtigt gå galt, hvis ikke du har styr på, hvad du laver. Arbejdet kan også være tidskrævende uden den store ekspertise. Derfor er det næsten altid den bedste løsning at vælge professionelle og kompetente folk til opgaven. På den måde kan du også bruge tiden på noget andet!

Hvordan foregår gulvafslibning normalt?

Først laves der en grovafslibning af gulvet. Dette fjerner f.eks. gamle rester fra tidligere behandling af gulvet. Derefter finslibes det for at gøre overfladen ensartet og pæn. Herefter er det en god idé at få gulvet efterbehandlet. Det kan f.eks. være en velegnet olie. 

Hvem kan slibe mit gulv?

Hvor finder man egentlig de helt rette og professionelle folk til opgaven? Det kunne meget vel være hos Gulvkanonen. Dette firma sliber gulve på hele Sjælland, i Jylland og på Fyn. De har virkelig mange tilfredse kunder. På deres hjemmeside kan du se deres anbefalinger og anmeldelser fra tidligere kunder. Det kan give dig et godt indtryk af, hvad det er for et firma og hvordan deres kundeservice er. 

Gulvkanonens hjemmeside kan du læse meget mere om, hvordan du får flotte gulve igen!

By | 2020-06-04T23:22:11+00:00 June 4th, 2020|gulvafslibning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment