Vær tryg ved at leje en del af dit hus ud og få en advokat til at hjælpe dig

07 June 2018 Emilie Ann Jacobsen
Vær tryg ved at leje en del af dit hus ud og få en advokat til at hjælpe dig

Der er store fordele for dig ved, at du lejer en del af dit hus ud, hvis du har mulighed for det. Det kan du virkelig komme til at tjene mange penge. Ikke mindst hvis du lejer det ud hele sommeren. Det er med til at gøre, at du kan få sparet noget mere op til din pension, at du kan få betalt noget mere af på dit hus, eller at du kan købe den bil eller tage på den rejse, som du altid har drømt om.

Men det er selvfølgelig ikke helt uden bekymringer, at du går i gang med at leje et værelse eller måske en hel etage ud. Der er en række ting, som der skal være styr på. Du kan prøve at sætte dig ind i dem alle sammen selv, men det bedste vil være, at du får en advokat til at hjælpe dig. Advokaten vil have hjulpet mange andre i din situation. Det er derfor ikke noget, der vil komme til at tage lang tid at hjælpe dig med. 

Hvis dit hus ligger i nærheden af Lemvig, er det en god ide, at du vælger en advokat Lemvig. Der er ingen grund til, at du vælger en advokat i en by længere væk. Det kommer bare til at betyde, at du skal bruge mere tid på at komme hen til din advokat. Med en advokat lige rundt om hjørnet, kan du altid aftale et møde, hvis du har brug for det. I mange tilfælde vil det dog bare være noget, der kan klares over telefonen. 

Når du skal udleje et eller flere værelser i dit hus, er det først og fremmest vigtigt, at der bliver lavet en juridisk bindende kontrakt. Det gør, at din lejer ikke bare kan flytte uden at betale husleje eller betale for vedligeholdelse.